PRESS

Mediji o nama

Zeljko Santa Empata

Takmičenje Vrbaskih dečijih selekcija sportskih klubova u više različitih disciplina održano u Centru za fizičku kulturu Vrbas, sa ciljem prikupljanja pomoći za operaciju očiju desetogodišnjeg dečaka Željka Šante.

Zahvaljući prijateljima udruženja, organizovane su sportske manifestacije sa kojih je sav prihod bio namenjen za Željkovu operaciju očiju u Rusiji, a širom Vrbasa bile su postavljene kutije u koje su građani mogli da ostave dobrovoljne priloge.

Nicim Izazvan Heart Rock Empate
Heart Rock Fest

Partibrejkersi, Orthodox Celts, Iskaz i domaćini Ničim Izazvan nastupili su na festivalu Heart Rock, a sav novac od prodaje karata iskorišćen je za opremanje dnevnog boravka dece sa posebnim potrebama u Vrbasu.

Za decu sa smetnjama u razvoju

Novac za sređivanje Dnevnog boravka obezbeđen je od prodatih ulaznica sa Heart Rock Festa koji je letos održan u Vrbasu, dok su sredstva za opremanje senzorne sobe dobijena na takmičenju gradova i opština u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

Prvi Rođendan Empata

Humanitarno udruženje „Empata“ iz Vrbasa obeležilo je svoj prvi rođendan. Godinu dana humanitarnog rada članovi „Empate“ obeležili su u Bioskopu „Jugoslavija“, gde su priredili bogat kulturno-umetnički program

Stereo Banana

Stereo bananu čine Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus koji svoj žanr opisuju kao mešavinu regea, hip hopa, brejkbita i fanka.Humanitarno udruženje “Empata” će ovom žurkom završiti svoje akcije za ovo više nego uspešno leto.

Stand Up Festival

Prvi humanitarni Stand up festival u Vrbasu je samo nastavak akcije koju je pokrenula Humanitarna organizacija “Empata”, s ciljem da se skupi 1.250.000 dinara, koliko iznosi kompletan račun za izradu Natašine proteze, koja će joj omogućiti da se lakše kreće.

Who See

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti koju je “EMpata” pripremila za Natašu Gajdoš. Mladoj Nataši je od posledica teške saobraćajne nesreće 2018. godine amputirana leva noga iznad kolena